onsdag 26 december 2012

Nu passerar sista juldagen


Hej igen!
Oj,oj denna jul gick fort och mitt i allt väljer kära Tompa att åka på kräksjukan dagen innan julafton! Så det var bara till att ringa runt och bestämma att vi skulle hänga hemma hos mormor och morfar istället för här hemma. Så på julaftonen packade jag med oss maten och några julklappar. Resten av julklapparna lämnade vi hemma så pappan också fick vara med på lite julklappsöppning när vi senare på kvällen kom hem.
juldagen gick i lugnets tecken och Tompa var i stortsett återställ, dagen idag annandagjul går jag fortfarande runt i mysbyxor och bara tar det lugnt. Älskar detta med att så totalt varva ner, sen får jag ta och skärpa till mig för så här kan jag ju inte fortsätta ända fram till den 8:e januari;)


 
Kramar från mig


måndag 10 december 2012

Idag är det namsdag för Malin

 
 
Kram på er alla mina Malinor!

Julmarknad

Förra helgen var jag och Malin på julmarknad i Oppreda och som vanligt fanns det en massa fina hantverk..
 
 alldeles lagom kom snön detta året
 











 
Julkuddar så fina! den i mitten fick följa med Malin hem.
 
Idag är det barn hemma från skola och förskola men jag slipper vabba det får Tompa ta. Snart är det dags för mig och gå iväg mot jobbet och det snöar åter igen! Härligt!
 
Kram från mig


söndag 9 december 2012

Sådär nu så

..japp nu har jag köpt mig mer plats här på blogger och kan nu återgå till att blogga. Vist jag kunde blogga innan men en blogg utan bilder tycker inte jag är så jätte tilltalande:)
 
Vi ska julfirandet här hemma i år igen men skillnaden i år blir att vi kommer inte göra någon renovering innan, inte ens måla ett litet bord. Tiden finns inte till för det just nu utan det får bli efter jul istället och det känns helt okej faktiskt. Kul och ha något att pyssla med under de "tråkiga" månaderna efter jul..
Efter mina misslyckande kommer här några bilder från julskylltningen. Vi kommer finnas på samma ställe och sälja våra alster den 16/12
VÄLKOMNA!
 
 det blir en del keramik

 både kakfat och ljusstakar

 Jennie både stickar & virkar
 

och tovar

vi bjuder på en och annan pepparkaka
 

Jag säljer även tovadehjärtan, syddahjärtan och keramikhjärtan
 
Ha det så härligt!
Kram från mig