måndag 27 oktober 2014

Vi har redan gått in i vecka 31

Vart tog tiden vägen?! Hjälp detta måste vara världens snabbaste graviditet som vännen Jennie sa. Ja det måste det vara för jag har typ nyss blivit gravid känns det som.
Novembermånad kommer få ägnas åt att få alla uppgifter helt klara i mitt plugg. Sen att allt är klart i jobbet för att lämnas över till min vikarie. Så jo denna månaden kommer att rulla på den också sen ska jag njuta hela december!
 



Nu en kopp kaffe innan jobb! Pyssel står på veckans happining, pyssla i gips i olika former och en och annan pumpa lär det väl också målas;)
 
Ha en härlig måndag och njut av novemberledigheten ni som nu är det!
 
Kramar från mig
 

söndag 5 oktober 2014

POJKRUM

Tänk två blogginlägg på två dagar inte dåligt det;) Har ju glömt att visa hur killarnas rum börjar ta form förutom golvlister, målat golv samt lite hyllor här och var så får man nog kalla det för färdigt!

Jacks säng vill så gärna hitta en gammal järnsäng men har inte lyckats med det ännu

plädfynd som har gjorts på Netto i somras, sängkläder från Ikea
  
 bakom draperiet döljer sig killarnas garderob upp för den bastanta stegen har Nick sin säng

 det får bli några hyllor på väggen rakt framvet bara än inte vilken modell. Stringhylla eller vanliga Ikea hyllor.
en före bild

Det är lätt att glömma och tycka att ens renovering inte går framåt men såhär såg det ut när vi började riva väggen mellan de två rummen. Vi flyttade väggen i killarnas rum så Alva skulle få mer plats i sitt rum, vilket var betydligt mindre än killarnas. Men killarna fick inte plats med två sängar om vi tog mer yta från deras rum så lösningen blev såhär. Alva fick mer golvyta till sin säng och Nick fick "takyta" över Alvas säng. En våningssäng fast i två olika rum.  
 En smart lösning när det inte kryllar av kvm;)

Ha en härlig fortsatt söndag!
Kramar från mig



lördag 4 oktober 2014

Piff i Veras lilla tillhåll

Vera har som jag skrivit om förr inget eget rum utan håller till i hallen till de andra barnens rum. Men hon kallar det för sitt rum:) Nu har det kommit upp gardiner i fönstret och en lampa för en billig peng hittade jag också. Vimplar och nattlampan fick Vera i födelsedagspresent av mormor (likadant gav vi till barnens kusin på hennes dopdag förrförra helgen).
 
 en söt liten lampa i zink som jag fann i en liten butik i staden för 179 kr
 

 vimplar från Miniroom
 



 nattlampan (Miniroom) vid Veras säng
 

 vikväggen som skiljer av sängen från att synas direkt när man kommer upp i trappan
 

 

 
 Tror minsann att killarna också ska få vimplar i sitt rum kanske liknade dessa eller några från Maileg, bäbis ska såklar också ha och jag vet inte om en tolvåring också kan tänka sig;)
 
Har ni firat kanelbullensdag idag? Det har vi, med hembakta bullar och om vi säger såhär vi GILLAR kanelbullar i vår familj! Jag har redan satt i mig tre stycken och dagen är inte över än! hur ska detta gå;)
 
Ha en fortsatt härlig lördag!
Kramar från mig!