onsdag 2 oktober 2019

Morgonstund har guld i mun

När man vabbar har man ju lite tid på morgonen och göra den där extra myset till frukost. Det blir ju sällan att vi har sådana tid och t.ex. baka bröd innan vi alla ska i väg till skolorna. Men idag när jag fick äran och ta morgon vabbandet då slog jag till på scones och mannagrynsgröt. Gröt gör vi minst en gång till frukost när vi jobbar, det tar ingen tid. Men att vi har tid att sitta ner nästan alla samtidigt och äta frukost det händer oftast inte på veckomornarna. Att vi var nästan alla är för att en tonåring hade sovmorgon och Tompa hade redan gett sig av till jobbet. 


Men fem av sju vid bordet är inte illa. Imorgon tar jag morgon vabbandet och Tompa får ta eftermiddagen himla bra att vi kan lösa det så här, lite smidigare när vi är på samma skola nu. 

Idag är det final på Kulturfrågan kontrapunkt så taggad kommer typ max kunna två frågor. De är så kunniga dom som tävlar för det är verkligen svåra frågor. Denna omgången har jag typ inte tagit något utav konstverken utan istället några utav texterna. Tror att lag Appelgren går som segrare i år. 
Så nu ska här laddas upp för te och en kexchoklad, har köpt ett nytt te från Pukka "night time" och det var faktiskt helt okej trots lakritsroten. Har svårt för den smaken det och anis.


Men vad upptäcker man det är friidrott idag på tv:n! Himla tråkigt att vänta en vecka på finalen, men får väl snaska kexchoklad i alla fall. 

Kramar
Lina   



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar