tisdag 29 januari 2013

Findus en tjej!

Japp Findus är en hona, detta upptäcktes i förrgår.
Nu är det ju inte så att vi är helt ovetandes i denna familj om hur det manliga/ kvinnliga könsorganet ser ut hos djur. Vi eller jag iallafall, har gått runt och tänkt att Findus är en väldigt feminin katt med en inte så markant synlig pung?. Men så i förrgår så tog jag alltså mitt förnuft till fånga och helt enkelt la Findus på rygg, i jakt på att se en pung någonstans på katten. För en hane är han ju, det fanns ju ingen uns av misstanke till att han hade ett kvinnligt kön. Men jag hittade ingen pung så i min förnekelse av att vara en kattägare till en honkatt har vi nu låtit döpa om Findus till Elsa eller Elsi. Huvudsaken är att Findus, lyssnar till sitt nya namn.

 Lilla misse tjejen..

 tulpaner som jag hade svårt att motstå att köpa! 
Har återigen satt mig i skolbänken för att läsa in nya poäng på högskolan så jag blir behörig att sätta betyg i ämnet bild har redan gamla poäng men de gills inte. Lite tröttsamt med tanke på att min utbildning är rätt ny.. Men jag är inte butter tycker det är så kul att få göra detta vid sidan av jobbet. Vad gnällde man om när man var student på heltid? Nu skulle jag kunna tänka mig plugga på heltid igen om ekonomin hade tillåtit det.

Kram Lina

2 kommentarer:

 1. Vilken super mysig blogg =) Vi hade en kanin eller ja har som länge hette Bamse. Tills vi 3 år senare upptäckte att bamse var en tjej, idag heter hon Bamse Lina *hihi* Kram och ha en fin dag!

  SvaraRadera
 2. Findus eller Elsa/Elsi... spelar ingen roll! Måste i alla fall vara den sötaste katten i Sverige, så det så!
  Visst blir man glaad av tulpaner! Det är tulpantider nu så det är bara att njuta!

  Kram
  Petronella

  SvaraRadera