onsdag 16 november 2022

VI HAR YTA

Men oj här var längesen jag kollade in, livet rullar liksom på för fullt så det här med sociala medier har inte prio och nu är det den mest hektiska tiden i skolan med utvecklingssamtal sen är det typ dags för betyg sättning. Men vi har ju äntligen fått gårdshuset klar, förutom toaletten. Men den får Thomas ta itu med längre fram, vi har i alla fall yta nu i huset alltså vad stort det blev:) Vi har fått tillbaks vårat lilla sovrum, ett eget kryp in. 

Nu är det ett vardagsrum här igen


Matsalen står nu på tur här hemma, golvet ska slipas, tapeter ska upp och lister. Sen ska taket fixas till misstänker pärlspont under så det måste ju fram. Sen är dilemmat med väggmålningen på murstocken i framtiden vill vi helst ha upp en kakaleugn där igen och då är frågan ska den vara kvar så länge eller blir det för rörigt när en tapet kommer upp?. Ja det beslutet kan vi ju ta senare. 

Har ni börjat känna att julen stormar framåt med stormsteg, alltså det är ju snart första advent. Jag har ingen större längtan än gillar chillet i november det är mörkt inget direkt att göra. Man kan dricka massa te/ kaffe, läsa och glo på serier, det är ju en hel mysig månad ju. Så jag njuter av november ända fram till första advent tänkte jag. 
Nu får det bli ett varmt bad, sen te och netflix:)

Pöss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar