lördag 24 oktober 2009

Skopunkten.. en flerbarnsfamiljs räddning!


Det har gått några dagar sen jag bloggade. Detta pga att jag varit på kvällsmöten ang hoten om nedläggning av "vårat" (egenlagad mat och hembakat varje dag)kök på killarnas dagis. Och om förslaget att införa chill and cook i skolorna här i kommunen. Allt för att de tror att de ska spara pengar. Nu är det bara så att denna kommun alltid ska haka på trender flera år efter andra kommuner har testat samma sak. Och oftas är det så att dessa då kommit fram till att det som de införde inte var inte var så bra. Så måste våra kommun göra samma sak men då typ fem år efter. (Lära av av andras misstag kan man göra)
Ja dessa människor som sitter på dessa poster, de verkar inte ha så bra koll på det de fattar beslut kring. Varför detta sparande på våra barn och äldre? Tycker det är under all kritik, dom ska ju ha det bra. Barnen är våran framtid och de äldre för de har byggt vår välfärd och kämpat för sina barn. Och nu vad är tacken? Märkligt..Men än är kampen inte över..
Igår åkte vi in till Jönköping och handlade skor på Skopunkten. Ja denna affär är super för familjer med många fötter små som växer varje år, så fort..Så nu är denna familj redo för snön..
Kramar från mig..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar