torsdag 8 december 2011

Loppisfynd!

Jag har ju helt glömt bort och visa mitt topp loppisfynd Lundhags kängor för ynka 50 kr i min makes skostorlek 45. Tänk bara det att hitta rätta storleken i ett par vinter kängor på loppis bara det är ju ett fynd i sig, sen om du köper nya Lundhags så får man ge minst 3500 kr... Thomas blev glad iallafall..

(att ta bilder på kvällen och under denna årstiden är inte jätte skoj,
ursäkta de halvtaskiga bilderna)

Idag sprang jag på det blivande fatet till julskinkan, lite juligt terracotta fat. 

Vi kör sjukstuga ett tag till här hemma. Alla barnen har varit sjuka, Jack och jag fick åka in en sväng till barnakuten på Ryhov mitt i natten ( natten till tisdagen). Han hade ingen bra andning alls och hjärtat slog så fort så fort. Han har känsliga luftrör och lungor. Vägen hem gick i 60, ett riktigt skitväder på ren svenska för att köra bil i. Var inte hemma förens halv fem på morgonen. Så den dagen blev jag hemma också, kände inte för att jobba efter ett vaket dygn nästintill.
Men nu tar vi och städar ut alla baciller imorgon tycker jag!

Kramar från mig...


3 kommentarer:

 1. Du är bra på att fynda du! Ja se till att bli friska nu, det är snart jul :)
  / Susanne Linnér

  SvaraRadera
 2. Jättefina! Ingen ska behöva frysa om tassarna inte ;) Kram

  SvaraRadera
 3. Krya på er! Vi kommer saknar er imorgon, men om du bjuder på lite fika i veckan som kommer så kanske vi kan ta med ngt gotte...eeeh om det finns ngt kvar!! Har några nya varianter i år, allt kul att förnya sig! Kraaam

  SvaraRadera