lördag 16 augusti 2014

I det lilla huset

får det inte saknas fantasi och mängder av tålamod;)
Vi har tagit fram våran fantasi ett flertal gånger här hemma, hur ska vi lösa det, vad ska bort för att ge mer yta åt något mer viktigt eller bara för att lura ögat med rumsuppfattningen. 
Veras lilla tillhåll är i en hall eller vid trappavsatsen för att komma till två sovrum. Här har hon just nu sin lilla sovplats och leksaker (detta är en tillfällig lösning i vårat i-samhälle så ingen behöver oro sig för att detta lilla svenska barn ska behöva sova i en hall;) nädå hon kommer inom sinom tid få ett alldeles eget sovrum).

 hemmagjord vikvägg möter en när man kommer upp för trappan

 där bakom har Vera sin säng

 Veras garderob
 klart man ska ha en egen kokvrå

 "loppiskastruller"


 lite spel och smyckesförvaring över sängen


 "hjärtanlamporna" lyser så mysigt på kvällen


 lite Maileg kaniner

Denna vecka som har gått har jag och barnen varit hemma och rensat och sorterat bland leksakerna. Så nu är det lite ordning bland alla grejer. Var sak har sin plats, sådant är rätt viktigt i ett litet hus för att slippa känna oreda. Imorgon är det dags för att ta fram och prova regnkläder och gummistövlar inför skolstarten som är på måndag. Nu är det slut på lov och semester nu är vi åter i vardagen. Men bara i fem månader för sen tänker jag gå hem och vara mammaledig;)

Ha en härlig lördag! 
Kramar från mig

1 kommentar:

  1. Det låter faktiskt riktigt mysigt, ja att gå hem och vara mammaledig!
    Melina gillar att ha mörkt när hon sover, annars hade det varit trevligt med en ljusslinga...speciellt nu när hösten kommer med stormsteg.
    Kram

    SvaraRadera