söndag 17 januari 2016

Förvaring

 Bra förvaring till leksaker är ett måste annars blir det lätt väldigt rörigt i barnrummen, men rörigheten har också en tendens att sprida sig väldigt lätt i ett litet hus till övriga rum också. Killarna delar rum än så länge fram till hösten iallafall, sen hoppas vi att de kan få varsitt. Det är en liten åldersskillnad på pojkarna varav en fortfarande leker och den andre mer börjar släppa leken och max engagera sig i att enbart bygga med  t.e.x. lego.
Jack som fortfarande leker har en massa små lådor till förvaring av gubbar och star-wars figurer o.s.v.
Allt lego som dom har samlat på sig genom åren ligger i de två koffertarna och lego som är ihop byggt samlas på hyllor.
   
lilla nattduksbordet har flyttats runt mellan både Alvas och Veras rum tills det hamnade vid Jacks säng där det får stanna ett tag framöver.

i burkarna ligger det soldater i den ena och legogubbar i den andra

gamla koffertar är så finaplåttunnor från Ikea

fina gamla pallar som börjar bli slitna

Jack och Nick har ett skrivbord också där det hamnar en massa lego också, alltså lego måste ju vara en av de bästa barnleksakerna som har uppfunnits!
I tunnorna under skrivbordet ligger det bilar, riddarborgar och andra saker som man inte vet var man ska förvara dom, smidigt då och bara slänga ner allt i en tunna då.
Bilarna leker numera Vera med och Olle står väl på tur sen också.

Jaha då var det söndag och jag känner av den där söndags ångesten igen, dock är den väldigt light. Tycker det är så skönt och slippa stressa på morgonen inga barn och lämna och bara mig själv att "tänka" på under morgonen.
Vi for på middag idag till mormor så vi blev ordentligt bortskämda med hemlagad kalops och till efterrätt en massa kakor till kaffet.
Nu tänker jag inte göra något mera idag förutom dricka en kopp te och söndagsbada de minsta sen.

Kramar från mig

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar