måndag 26 december 2016

December 2016

Ja jag vet världens sämsta blogguppdatering just nu, men så är det när det är fullt i vardagen. Det är ju så att tid till bloggen inte prioriteras först när jag har fullt upp i livet. Men i alla fall här hemma har vi firat jul, det har varit lucia och vi har hunnit med att fira en 40-åring och en fjortis, Vera har också hunnit med att bjuda på Amerikans "julmat". Vi har också passat på att vara sjuka i familjen också och jag har åkt på något virus i halsen det gör så ont så jag trodde att ja hade fått halsfluss och åkte till doktorn i går. Han konstenterade bara att det var ett virus och jag som verkligen ville ha en kvick fix;)  


Julstrutarna har hängt med nu i några år, en händelsekalender. Men i år ville inte fjortisen vara med längre, förutom den 23:e då det brukar vara paketjakt.

Nu vill inget utav de tre äldre barnen vara med på "julkort". Detta är förvisso det första julvykortet jag har tagit. Har lite kluvna känslor för det här med kort som föreställer familjens barn som julhälsning. 

Men de där två minsta gör sig bra som små nissar.


Stor glädje på de där dörrarna i bakgrunden.

Lillebror tröttnade rätt fort..


Morfars gamla kyrka kom upp från källaren.


Vår lille Olle var med i sitt första lussetåg, han sjöng inget men stod med under hela föreställningen med sin Pelle tryggt i famnen.


Thomas fyllde 40 år på lucia, Alva fick styra med det mesta av både matlagningen som dekorerandet av tårtan.Så kom fjärde advent och jag kände mig små stressad, tänk att denna månaden gick så fort.


äntligen är dörrarna på plats och jag fick hänga dit buxbom kransar.


Julaftonensdukning
Jultomten kom och när jag hade fullföljt det uppdraget hamnade jag i soffan med feber.

Ja jag tycker verkligen att denna månaden gick extremt fort, jag hann liksom inte med, jag hade så mycket som jag ville få gjort. Nästa år ska jag verkligen bara ta det lugnt och mysa i december för hur eller hur så blir det ju jul ändå.

Hoppas ni har haft en lugn och fridfull jul!
Kramar från mig


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar