måndag 5 december 2016

Julmys eller inte?

Jag vet helt värdelös på att uppdatera här men det hinns inte med just nu allt som man vill. Det tar rätt mycket av ens tid med att jobba heltid.

I alla fall i lördags körde jag keramik till en liten butik i Huskvarna som från och med nu kommer sälja mina alster tre månader framåt. Vilket är urskoj! Sen körde ja direkt till Nicks handbollsmatch för att hålla öppet i kiosken, så ja den lördagsmorgonen var allt annat än lugn. Sen därefter for hela familjen utan Alva in till Eksjös julmarknad som vi såg framemot allihop. Den är alltid så mysig och speciellt i lördags då det var vitt på backen och kallt i luften. Vi hade siktat in oss på att börja med att äta korv till lunch på stan, för att sen strosa runt, titta och njuta och köpa karameller från Mariannelund. Ja det blev karameller men inget mer. För det var kö till korven och det var kö till bankomaten så om vi säger såhär jag hungrig är ingen bra kombi med hungriga barn bland en massa människor. Det var bara Jack och T som höll humöret uppe:) Så det var bara att packa in oss i bilen igen och åka hem. 
Det var ju även dags för mat från Indien på eftermiddagen och denna gång stod Nick för det. Det sparades på de heta kryddorna för att våra barn överhuvudtaget skulle äta. Inga bilder dock för ljuset är ju helt värdelöst efter klockan 15:00 typ;)

Hoppas ni får en härlig vecka!
Kramar från mig

  

1 kommentar:

  1. Fina ni
    önskar er ljuvligt fina
    December dagar
    Varm stor kram!!!!!

    SvaraRadera