onsdag 15 februari 2017

Gårdagens tårta

Vilken himla tur att det var alla hjärtansdag igår så vi fick fika;) Här hemma väntade det rosor, tidningen gård & torp och en ask med geléhjärtan till mig. Jag bjöd på köpe pizza till middag och tårta till efterrätt.
Jag är nog sämst på att uppvakta men jag vill gärna bli det själv. Vi är väl inte paret som anser att man ska köpa saker för att visa uppskattning men klart det är kul och göra det också ibland.

Jag var och drejade igår och jag har nu snöat in på att göra uppläggningsfat/serveringsfat har inte riktigt drejat det innan, tycker det är lite svårt pga. att jag blir så ivrig mot slutet och då är det lätt att kanten sackar ihop.

Idag var jag hemma och tog en föräldraledig dag T åkte nämligen och jobbade lite, annars är det han som är hemma och jag som jobbar. Tänk igår var vi ute från halv tio på förmiddagen till efter ett på eftermiddagen i det helt ljuvliga vädret, vi grillade och åkte skridskor och lite pulka. En toppen dag på jobbet helt enkelt!
Jag har inte bara varit hemma idag, jag var och planerade upp lite inför det som komma skall och jag är så in i bängen glad! Detta kommer bli så bra och så skoj med lite nytt att bita tag i. Kommer avslöja mer snart även om det inte är någon hemlis längre.

Ha en fortsatt härlig sportlovs vecka!
Kramar från mig


  


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar