söndag 20 augusti 2017

I MORGON ÄR DET VARDAG & NYTT JOBB



Japp imorgon är det dags för alla i familjen att återgå till vardagen jag och Thomas började jobba förra veckan fast då utan elever Vera och Olle började också förra veckan på förskola respektive fritids. Så visst har vi hamnat lite i vardagsrutinerna, men det är lite lugnare när inte alla har kört i gång. I morgon är det dags för mig att möta mina nya elever några är helt nya och några har jag ju haft sen de gick i f-klass. Ska bli så himla kul och få jobba med äldre elever och att bara få undervisa. Pirr absolut det tillhör väl alltid efter en längre ledighet.


Nu är kiosken stängd på vardags förmiddagarna och eftermiddagarna, under sommarlovet kunde den hålla öppet från tidig morgon till kväll. Men nu är de små kioskinnehavarnas sommarlov slut.








 Lekstugan/kiosken kommer användas flitigt några månader till sen får leksaker som är känsliga för fukt flytta in i källaren eller lekas vidare med på Olles "rum". Olle har ju inget eget rum utan han har ju en egen hörna i vårat rum. Den lilla hörnan är färdig piffad nu ska bara införskaffa en sänghimmel också.
Nähä dags och plocka med kläderna inför imorgon. Ordning och reda med morgondagens saker samt kläder så man slipper stress det är faktiskt A och O.

Kramar Lina


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar