måndag 21 augusti 2017

V A R D A G E N

Tjoho nu är vi igång! Och om det var kul idag? Alla kan nog skriva under p att det faktiskt var rätt kul och träffa alla kompisar/elever/ kollegor även om vissa i barnaskaran har ett behov av att gnälla på skolan för den är ju bara "fööör trist!" Det är bara Thomas som inte har kört igång med sina elever de börjar inte förrns i mitten av veckan. 
Kommer bli bra det här och jobba med äldre elever även om jag saknar alla småttingar de är ju bara för goa de också. Men så är det här måste man välja och nu ar det väl dags för lite förändring efter att ha jobbat med yngre barn i stort sett i tio år (då har det ju varit tre omgångar föräldrar ledigt också under den tiden).


Har ni plockat mycket bär och svamp? Vi har funnit väldigt lite blåbär men en hel del kantareller i omgångar. Tror nog att så mycket blåbär blir det nog inte i år men svampen tror jag nog kan börja poppa upp snart! 


Har skördat av allt som vi har odlat ute i stugan nu, nästa år kommer vi så ännu  mer. Det är ju så himla roligt när det växer och man får skörda.






Så hoppas att vi kan ge oss ut i skogen till helgen igen! Vill hitta mera svamp för alltså kantareller mmm.. de är ju helt fantastiskt goda!

Kramar 
Lina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar