tisdag 18 juni 2024

TRE ÅRSKALASET & EXAMENS HELGEN

En helg som gick i festenstecken.  Abbe fyllde tre år förra fredagen, vår lilla plutt! Vi satte upp partytältet i trädgården för att ha det till Alvas examensfest på lördagen. På Abbes kalas körde vi på tårta och kakor, men dom som ville stanna längre än så beställde vi pizza till kväll och satt ute och mös in till kvällskvisten. Vi kan låta bilderna tala för sig själva tror jag.







Abbe blåste ut sitt ljus

moster Malin som även är Abbes förskolelärare, morbror Per syns i bakgrunden
 
Paket från kusinerna

Abbe var nog nöjd med dagen och den fina uppvaktning och alla nya bilar. Abbes absoluta favorit leksak. 

På lördagen kom det släkt, våra vänner och Alvas vänner för att fira hennes journalistexamen. Det är inte klokt så stort att vi nu har ett barn som tagit en magisterexamen, nu är hon färdigutbildad journalist. Det är ju typ bara vuxna som utbildar sig vid högskolor, inte ens barn;) Hon stannar kvar i Stockholm och nu har hon sin alldeles egna lägenhet. Vilket är en otrolig lättnad både för henne men även för mor och far. 

Vi dukade upp buffé i köket så gästerna fick gå lite mellan kök och tältet. Det var halvdant väder under hela lördagen men det gör inte så mycket när det är kalas. 

tårtorna var så goda och dom gick åt

alltså hon blev så uppvaktad

Philip fick ta på sig rollen som bartender  

vänner som vet hur man uppvaktar en vän


Stort tack till alla som kom och firade med oss i helgen!
Nu siktar vi in oss på midsommar till helg och semester, men först ska vi jobba två dagar till. Två dagar som är dom längsta på lääänge..

Kramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar