lördag 18 maj 2024

EN FÖRSMAK AV SOMMARLOV


Det är ju livsfarligt och få långhelg såhär nära inpå sommarlovet och det kommer en till långhelg! Alltså det känns ju som att man redan nu går på ledighet men då är det fyra veckor kvar. Vi hängde enbart hemma denna extra ledighet hade tänkt och åka till stugan men det blevinte riktigt väder för det. Så nu denna helg har vi lite häng ute i stugan fredag till söndag.

Ledigheten förra veckan hade vi rätt mycket fix i trädgården och göra och är fortfarande inte klara. Jack var på basketcup från torsdagen till söndagen och Vera åkte med kompisar till deras stuga torsdag till lördag så vi var en liten familj dessa dagar. Under söndagen hade Olle fotbollsmatcher så då blev det lite fix för mig i trädgården då också. 


Vädret var ju inte jätte härligt men vi hade preppat frysen med fika så det inte skulle gå någon nöd på oss under ledigheten.

Sen fick vi solsken och kunde njuta av lite värme.

Äntligen kan man cykla utan att förfrysa kinderna. 

I veckan passade vi på och cykla hem till Gösta jag och Abbe och få lite kvällsmat. Det var inte det lättaste och få med honom hem. Han skrek nästan hela vägen hem. 

Häggen doftar ljuvligt ute i stugan, synd bara att den blommar nu när vi inte är där på veckorna. 
Vi städar stugan nu inför sommarhänget och Thomas har börjat gräva för odlingen. Visst ser ni hur det ska vara?.

titta vist är det fullt förståeligt hur det ska bli sen när det är klart?

Pinnen i mitten är det nu grävt runt där ska ett växtstöd vara i mitten och det ska växa lavendel tror jag runt om. Sen kommer det vara gångar fyra stycken och fyra land. Tror att vi låter det vara gräs där gången är nu tills vi bestämt vilket material som blir bäst till gångarna. 

Ha en fortsatt härlig lördag!
Kramar Lina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar