söndag 13 december 2009

Lucia = Tompas födelsedag..

Japp så är det i vår lilla familj, att här äter vi tårta på självaste Lucia och allt för att Tompa fyller år.
Morgonen började med Lucia på tv, sen har vi bakat lite lussebullar och nyss åt vi smarrig prinsesstårta, gott!
Så nu är det bara att slappa resten av denna söndag och invänta måndagen, åh vill ha LOV inte jobba!!
Det verkar som om resten av familjen slipper kräcksjukan, just nu iallafall. Ska vi ha den vill jag ha den nu denna vecka inte nästa!. För då fyller Alva och tomten kommer..Men med våra tur så kommer väl den lagom till julafton, som för 2 årsedan när alla utom jag som var gravid fick den.
Imorgon blir det lussemys på förskolan för nära och kära. En tomte och en pepparkaksgubbe kommer vi med. Det är väldigt trevligt dom är ute på dagisgården och sjunger. Sen äter vi lite pepparkakor och dricker lite glögg och saft. Allt hålls utomhus för att inte bara föräldrar och syskon ska vara med, utan även andra nära och kära. Förskolan är väldigt litet så det är ett bra alternativ och sen blir folk inte så "långrandiga". Sen får vi hoppas att pudersnön ligger kvar..

Blev lite förbannad idag när det inte hördes några ringningar från kyrkklockorna och det finns ju några kyrkor här. Dock skulle det väl ha kommit från Nässjös stadskyrka. Detta var en manifestation för klimatet, det började på Fiji och skulle avslutats i Köpenhamn. Mycket dålig stil!

Kramar från mig..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar