söndag 21 juni 2015

Midsommar

Så var årets härligaste dag förbi och det återstår ett helt år till innan vi får fira midsommar igen med släkt och vänner. Vi har vår tradition att fira ute i Gisshult, det har jag förvisso alltid haft som tradition förutom under en tid i den pubertala tonåren. Vi börjar med lunch sen är det dans vid kaffestugan, efter det festar vi loss på jordgubbstårta och senare på kvällen grillar vi.glasburkarna skulle det varit ljus i på kvällen,
 men fick istället agera vattenuppsamlare

Senare på kvällen i skymningen flyttade vi som var kvar upp på altanen och satt och små pratade, då såg vi räven (räven har smugit runt blandstugorna i ett par år nu för att leta mat).
Räven smög runt bland stolarna och borden i partytältet men där fanns det inget gott. Utan godsakerna hade vi ställt i kylväskor på altanen, det som inte fick plats i kylskåpet. Han vittrade kött och god hummus och rätt som det är prasslar det till. Då har räven smugit upp på altanen för att dra ut den kylväskan som det luktade så gott i. Han är inte mer än två metrar ifrån oss där vi sitter. Han försöker ytterligare två gånger till under kvällen att få med sig denna kylväskan. Han ställer sig t.o.m på bakbenen för att nå den efter att jag har satt upp den på ett bord. Stackars räv hoppas han fick sig något gott hos någon annan, för vi var inte villiga att dela med oss av våra rester;) 

Vi fortsätter att njuta av ledigheten men vi börjar bli rastlösa, vi saknar dig solen!

Kramar från mig

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar