söndag 11 februari 2018

SÖNDAGSMIDDAG

Idag var vi bjudna på söndagsmiddag hos min mormor, barnens gammelmormor. Hon bjöd på kalops och hade stekt till några korvar och köttbullar till barnen. Olle har sin favorit ju och det är korv kan meddela att "korvfatet" var tomt när Olle tackade för maten. 


 
Olle inspekterar vad det är som bjuds på ser ut som han hoppar upp i luften, men han står bara på tå. Men han är ständigt i farten så det är svårt att ta ett kort på honom som inte innebär att det blir suddigt någonstans kring honom på fotografierna.


 
Godisburken har funnits sen jag var liten, man kan aldrig lyckas ta en godisbit utan att bli påkommen det klingar nämligen alltid till när man lyfter på locket. Olle tittade på burken, han öppnade inte locket utan bara stod och tittade. Gammelmormor frågade Olle om "han tittade på godiset" då svarade han att han "älskar godis". Efter det var det fritt fram med godiset.Efter eftermiddagen hos mormor så åkte vi hem och slappade med paddan eller tv:n. Så skönt och inte känna att "fixet" som behöver fixas med inför måndagarna utan bara få ta det lugnt och inte ha några måste framför oss på hela veckan.
 
Imorgon blir det rensning bland leksaker och pyssel på övervåningen en tur till tippen. 

Kramar från mig 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar