torsdag 22 februari 2018

Wi-fi beroendet

Yes äntligen har vi wi-fi här i huset igen! Det var tre jobbiga dagar minsann men vi tog oss igenom det också. En padda med rätt mycket "surf" på och en tv som har en egen antenn fick vi klara oss på. Det la av lite lagom inför "Bron" i söndags men kom tillbaka efter en timme så vi kunde se på det då. Men på måndag morgon försvann det helt. Irritationen var stor när den fortfarande var väck när jag kom hem efter jobbet. Ringde till Telia men deras felsökning hjälpte inte jätte mycket förutom att just det att vi inte hade någon uppkoppling.
Tompa hittade felet när han kom hem sladdarna var av de är ju på utsidan av huset och vi misstänker starkt ett djur typ våra katter som har strykit sig mot dom. Tompa försökte fixa ihop dom men var rädd att det hade kunnat gå sönder ännu mera så idag hade en tekniker från Telia tid tog typ fem minuter. Men hur stört är det att något så trivialt som internet har oss i ett järngrepp.
Städa ju köket på sportlovet så skönt och rensa! Varje kväll så plockas all disk in i sina skåp och diskbänken ska vara fri från disk på morgonen när vi vaknar (det har jag bestämt).




Det var lite kök nu blir det torsdagsstädning här!

Kramar
Lina


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar