lördag 16 april 2022

GLAD PÅSK

På skärtorsdagen gjorde vi en liten utflykt vädret var ju inte det härligaste men helt okej för en liten skogstripp och fika. Vi tog oss till Huluberget i Bodafors. Jag är inte så mycket för utsiktstorn får svindel av bara tanken. Men barnen gillade det.

Fika är väl ett måste när man går på utflykt?! Vi hade med oss både mackor och fika och givetvis kaffe. 


Chester är så duktig han har lärt sig dricka ur mugg han har ju ingen skål med sig när han följer med Thomas på löparrundor utan då får han vatten ur flaska. Detta funkar ju när det bara gäller en kortare stund. Men att införskaffa en vikbar vattenskål till Chess det ska vi göra. 


Storebror testade och bära Abbe, det gick jätte bra och Abbe tyckte det var mer än okej och sitta där på ryggen. Så nu vet vi att Abbe gillar det så då  kan vi ta oss ut på lite längre promenader och framför allt kan Thomas plocka svamp i höst under hans pappaledighet. 


Vi försökte också lära Chess kurragömma, han skulle leta efter barnen. Jag gav kommando och när han hittade så fick han en köttbulle av den som hittades men han kom också in till mig och fick belöning och beröm. Han kommer ju bli världens roligaste lekkompis. 


På vägen hem fotade jag detta hus, alltså jag tycker det är så fint och speciellt.

Kvällen avslutades med att vänner kom över till mig vi drack bubbel och åt en massa ost. Det är skönt när vänner har samma smak. Det blev inte mycket kvar, vi rensade både glas och fat. 


Idag har vi haft vår lilla påskfirande med mat och påskäggsjakt. Imorgon hoppas vi på lika fint väder för då ska vi flytta våra odlingslådor.

Ha härliga fortsatta påskdagar! Puss

1 kommentar:

  1. Men vilket hus. Det måste du visa var det ligger. 😍

    SvaraRadera