tisdag 31 maj 2022

HELGEN SOM GICK

I lördags hade vi kalas för de tre äldsta pojkarna det har varit två år nu som vi inte har firat dom pga. pandemin. De fyller i jan, feb och mars så nu tänkte vi att vi gör ett större kalas utomhus i vårat partytält. Nick har ju fyllt arton och det ska ju självklart firas med lite större kalas. Vi bjöd på två olika pastarätter, sallad dressing och bröd sen fanns det kokkorv till barnen också. Hade köpt på oss sunkis och alkoholfri öl från matsmart, men det fanns även läsk och vanlig öl och vin att välja på. Tårta till efterrätt och jag testade och göra en med dulche de leche alltså den blev så god.  Som vanligt blev det mat över och dryck så nu har vi dryck kvar till att bjuda på till Abbes 1 årskalas/ namngivning. Hans namngivning fick vi ju ställa in i och med att han fick krupp. Men det datumet är ändå hans namngivningsdatum men alla de gäster som skulle komma får komma nu istället och fira en 1åring. Men det kalaset tar vi nästa månad. 

Ballong girlanger ordnade Vera och flagg girlang hör väl "stor kalas" till?!


Längst ner i tältet hade vi lagt ut presenning på backen och en massa trasmattor på den så alla småttingarna kunde krypa runt där och leka. Värmefläkten hade vi också igång emellanåt och vi behövde verkligen inte frysa även om det inte bjöd på varmt väder utomhus.   

Paketöppning, så fint ordnat för grabbarna vilka presenter de var mer än nöjda.


Det där tältet och vår soffa är nog våra bästa inköp på väldigt många år. Köper ju sällan nya prylar men en ny soffa var välbehövlig och som den har underlättat detta året. Tältet ja det kommer användas flitigt i många år framöver. 

Sen blev det söndag och vi plockade undan och städade efter lördagen och Abbe sov efter ett långt kalasfirande.


Jag blev också firad av hela min barnaskara tidning, godis och min favvis läsk och stora blombukter. Fina handmålade teckningar och kort, ja jag blir bortskämd på morsdag. 


Ett blombud och choklad kom också med blommor från Alva så fint alltså ja det är speciellt med att ha ett så stort åldersspann på ungar, helt enkelt super kul!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar