söndag 7 april 2024

EN FIKA STUND I STUGAN

Vi trotsade det mulna halv kyliga vårvädret igår och åkte ut till stugan en sväng, vi plockade med oss kaffe och lite fikabröd. Det kändes som att det är en hel evighet tills det är varmare och vi kommer kunna sitta på altanen. Men bara idag av att solen som kom fram på eftermiddagen får en att känna en helt annan känsla, det är ju vår! Vi är just nu i den bästa tiden tycker jag vi har liksom det mysiga framför oss. 

De här två älskar verkligen att vara ute i stugan och tänk nu är vi snart där, för så har det känts idag. Vi håller alla tummar att det inte kommer förmycket nederbörd nu för ett tag framöver, för marken är så mättad ute i stugan och vi vill inte ha översvämning i år igen. 


Jag har tagit upp alla dahlior nu får se om det är liv i dom, i några är det i alla fall. Pelargonierna är omplanterade både dom som är inomhus och de som ska vara ute. Så nu ska jag bara ta tag i att så tomatfrön och gurka sen så känner jag att vi är i fas. 

Nu är påsklovet över och imorgon är det jobb igen men som alltid känns det typ som sommarlovet kommer direkt inpå och inte så konstigt det är bara tre hel veckor resten innehåller lediga dagar. 

Så ha en fin måndag i morgon!
Kramar 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar