söndag 15 november 2009

Söndagsångest som vanligt!

Jag gillar inte söndags kvällarna tycker alltid att helgen går FÖR fort.. Men ja det är rätt ok med veckodagarna med när man väl är i dom.
I lördags var Alva tösen hemma hos "tant Anna" (min kusin) och övernattade även hos henne. Hon hade det så himla mysig där. Så i kväll kom det tårar från henne hon längtade efter Anna "för de hade haft det såå mysigt och hon hade ju varit i badhuset med henne också". Ja tänk vad både små och stora tycker om att gör saker som man inte brukar göra i den vanliga vardagen. Man uppskattar alla de speciella händelserna i ens liv när de då infaller. Och det krävs att man tar tillvara på dom där små händelserna i ens liv.
Vi blev bjudna på våfflor när vi hämtade henne , mycket smaskigt..
Vi har bara blivit bjudna på mat idag. Mormor och morfar bjöd oss på stek, lite av köttet som morfar fick i present. Det var så gott! hon kan det där med stekar, mormor.
Sen for vi hem till Malin och Svea för att umgås lite, som blir så sällan nu när vi jobbar. Då bjöd mina inte allför blyga barn in sig själva på mat där. En macka tyckte de att de skulle ha, men pasta gick ju bra också.. Ja tack Malin det var himla gott.

Så nu tänker jag slappa lite framför tv:n innan sov dags..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar