onsdag 11 augusti 2010

Fyrbarnslivet

..flyter på bra. Kan bero på att Vera är en väldigt smidig "spädis". Hon sover, äter, bajsar och tycker det är helt okej att ligga vaken en stund själv i sin vagn.
Syskonen har helt tagit detta med att blivit fyra med ro. Vera är uppassad av både pussar och kel..

Förlossningen gick smidigt när den väl sattes igång. Och fort gick det när de tog hål på fosterhinnorna och inte mycket vatten kom det. Vera föddes till radio P3 vi fick ju vara på förlossningen pga att jag blev igångsatt, så för att få tiden att gå lyssnade vi på radio. Så låtar som jag från och med nu förknippar med hennes dag, kommer att vara Robyn´s "Dancing on my own" och Adiam Dymott "Cath me if you can". Och det är ju helt okej låtar. Lyssnarna fick maila och ringa in om semestermissar i "Christer" och det fick mig att garva mellan värkarna..
Hade lustgas den sista timmen, men jag tycker att det var jobbigt att bli dåsig mellan värkarna. Och den hjälpte väl inte så jättebra för som vanligt luktar det "hockeysvett" om lustgasen och det får mig att bli illamående. Så jag tog bort den förtidigt från ansiktet. Jag krystade ut lillan på tre krystvärkar och trodde att nu var lillebror född. Men som Madicken säger "där rök den lillebrorn". Men självklart var det Vera som skulle komma till oss, vår lilla prinsessa.. Barnmorskan som var med är mamma till en gammal förskole kompis till Alva. Det var lite roligt..


en nykläckt Vera


den uppskattade brickan

Ser verkligen fram emot och få vara hemma nu ett år ska njuta av varje sekund.

Kramar från mig..

3 kommentarer:

 1. Härligt, njut ordentligt! Stort grattis igen!
  //Kajsa, Shane, Liam & Ethan

  SvaraRadera
 2. hehe jag vet inte, i höstas/vintras någon gång misstänker jag =)

  SvaraRadera
 3. Tack Kajsa! Jag njuter förfullt!

  Martina: ja där ser man, minnet är kort..Men jag tycker nog att vi var rätt snygga!

  SvaraRadera