söndag 6 februari 2011

Full rulle

..har vi haft det hela helgen..
Fredagen började med att lillebror Jack låste ute mig på morgonen, när jag bara skulle hämta tidningen..Alltså det ska som sagt mycket till innan jag blir nervig, men då fick jag hjärtat i halsgroppen och tusen tankar flög i huvudet på mig.. Jag hann tänka att inga ljus var tända iallafall, dock var kaffebryggan på och Vera satt i sin barnstol och hämta extra nyckel i grannstan (Thomas jobbar där) var ingen idé.. Vilket fönster skulle jag slå in? Men som tur var räckte det med att jag bara bad Jack öppna dörren.. Ja ush så nu tar jag med mig nycklen när jag ska till brevlådan..

 Jack matar Vera..så kan han själv smaka lite också..

mmmm..gott brossan..

 I lördags var vi på middag hos mamma och Kent så då blev det inget vettigt gjort här hemma. Efter den middagen for vi till goda vänner på middag igen, som tur med några timmars mellanrum.. Vi såg lite halvt på melodifestivalen och jag tror nog att Jenny Silver kommer komma bland de fem bästa i slutfinalen. Tyckte dock att det var synd att Dilba inte bjöd lite mer på sig själv, för låten hade nog också gått rätt bra.. Suveräna Pernilla hade en riktigt bra låt! gillar henne skarpt..


Idag på fm stack jag och Vera på meandi "party", det fanns några fina saker..
Nu ska här såsas de få timmarna som är kvar på detta dygn..


 en liten gåbort gåva  ta en gammal konservburk,
ståltråd, trä på några pärlor och forma den till något jag gjorde ett hjärta. Plantera en fin växt.. 

så sött och sen kan den planteras om ju..
Knyt något om burken med lite extra piff.. Här är det ett keramikhjärta..

Kramar från mig (solsidan ikväll kl åtta!)

3 kommentarer:

 1. VA! Det glömde du nämna för mig, vilken buse! Jag får nästan magont bara jag tänker på det.. tur att det löste sig så snabbt. :-)
  I LOVE SOLSIDAN

  SvaraRadera
 2. Men vilket litet busfrö!
  Mmm, bäst att du har me nyckel ut, för han lär väl kanske göra om det! ;-)
  Vilken vacker arrangemang! Jättefint! Ska jag härma nån gång! :-)

  SvaraRadera
 3. Hände mig också för lite sen! Blev nästan tokig innan det löste sig. Fast här var ju båda 2 år, och inte alls oroliga.
  Öppna gjorde de dock inte, så jag sprang till grannen och ringde till mannens jobb, (han har bara 5 min hem med bil).Sen rusade jag hem igen, men då var trollungarna borta, de passade på att smita upp till de storas rum. När jag ringde på kom de ner och öppnade:-), och mannen körde hem i onödan!
  Skönt att det slutade väl även hos dig!
  Kram Emma

  SvaraRadera