torsdag 20 augusti 2015

Fest planering

Ja vi håller på och planerar för fullt inför festen för huset. Tänk att det blir 100 år och jag tror absolut att det kan bli hundra år till! Men då får någon annan hålla i den festen, jag kommer inte att kunna närvara då;)

Har ändrat mina planer på klädsel, det är ju "dresskod" så klart! det ska vara tidstypiskt för 1915-talet. Först hade jag tänkt att jag nog kunde ha min balklänning men den stämmer inte riktigt med 1915. Den är helt enkelt för urringad och med snörning framtill sen får jag inte upp drag kedjan ända upp, konstigt att kroppen har ändrat sig så pass;) Så nu har jag kontaktat Karl Gerhards ateljé i Stockholm och bett om hjälp så det kommer nog bli bra:) 
Det kommer bli en del spring på loppis nu framöver för min del ska samla på mig en massa porslin, ingen plasta skit här inte;) Det blir så mycket festligare och duka upp med riktigt porslin och då i en udda servis. 


 en liten Jack på en trädgård full av jord bland blå Skillor

vi kunde grilla korv direkt på marken;)

sen gjorde vi en gräsmatta helt och hållet från att "slänga" ut jord, platta till för "fot" och så slängde vi ut små gräsfrön 

huset var gult

 men det ville vara vitt

fönstren blir gröna

Det är lätt att glömma och tycka att man inte har gjort något, då är det bra och kunna gå tillbaka och se. Vi är långt ifrån helt färdiga men vi är på väg och i år är huset 100 år och det är ta mig tusan värt att fira!

Sov så sött!
Godnattkram från mig!

1 kommentar:

  1. Åh kul med fest klart det ska firas!!!
    Kramar och ha en härlig vecka

    SvaraRadera