måndag 26 september 2016

Gårdagens dag


En söndag som passerade hur fort som helst. Vi hann med lite små saker som..

 gunga ute i stugan


 Olle tycker gunga är riktigt kul


 Efter gungandet kom hunden Bamse förbi, han är stor och bor i början av "vår gata" och Olle fick sin första hundpuss i hela ansiktet. 


 Thomas la på jord där det har grävts för vår avfallskvarn. Det ska ju dras in vatten samt avlopp till alla stugor och året runt boende. Synd tycker jag som helst hade haft utedass i stugan. Jag vill ju ha den där lugna känslan den där "man tar dagen som den kommer känslan". Men i och med att folk har börjat flytta ut året runt medför det ju att folk både duschar och tvättar så måste det ju till en ändring för miljöns skull och för om vi ska behålla vår fina lilla badsjö.


 Olle passade på att även leka i jordhögarna (se skorna och byxorna).
Sen for vi hem till resten av barnen och gjorde en amerikansk pannkaksbrunch. Det finns inte med på bild för uj så hungriga vi var.


 Sen skulle pojkarnas fönster upp.


 Ja tog bort maskeringstejp och skrapade färg som hamnat "fel" och putsade alla fönsterglas med varsam hand på det sköra gamla glaset.


 Pojkarnas rum med fönster åter på plats.

 
 Nu så bara burspråket kvar och ett badrumsfönster på baksidan.Ja det är dags för lite fasad byte på denna sidan av huset men det får bli ett projekt till nästa år.
Ja detta var lite av vår söndag.
 Tycker ni som jag att det går för fort? inte bara helgen utan veckodagarna också?

Hoppas er måndag har varit till belåtenhet i alla fall.
Kramar från mig
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar