onsdag 12 juni 2019

Avslutningsfest

Igår hade vi avslutningsmiddag för våra nior en tillställning som är en tradition på skolan. Det var första gången som jag var med och styrde upp den i och med att jag släpper en nia i år. Det som vi ville med föräldrars önskan var att tona ner middagen, eller tillställningen innan. Vi valde med festkommittén att ta bort den röda mattan och inte ha ett för flådigt tema. Ingen ska behöva känna ångest för att man inte har råd eller att man inte vill lägga en massa pengar på utstyrseln inför middagen. Det kommer en bal och studentfest om tre år, det kan räcka. 
Men vi fick till en riktigt fin middag och en väldigt lagom tillställning. Så duktiga tjejer som satt med i festkommittén och fixade så att alla, skulle få känna sig bekväma på middagen. Självklart hade vi valt ett färgtema för dukningen och piffet. Färgerna bestod av rosa, vitt, blått och grönt, vackra sommarfärger helt enkelt.

så duktiga elever som kunde vika servetter så stiligt

Sommarensblommor i temafärgen. Tänk förra året vid denna tiden då var allt över blommat, har ett inlägg från den 6 juni här förra året då var i stort sett alla våra blommor i trädgården överblommande. Då stod vår pion i full blom i år är knopparna fortfarande intakt. 

Alltså takkupoler så lyxig känsla det ger

Många var vi 119 stycken närmare bestämt.

Tänk imorgon är sista skoldagen för denna terminen och på fredag är det skolavslutning. Så imorgon blir det städning här hemma på eftermiddagen, strykning av barnens kläder och självklart förberedelse inför avslutningstårtan. Den lite vattenfyllda källaren får vänta till helgen. Det kom ett sådant skyfall i dag att vattnet tog sig in genom källardörren. För givetvis hade vi glömt och lägga för en plåt som vi brukar ha för tillfället, innan vi har en bättre lösning. Ibland blir man ju bara trött på sig själv. Men inget kan få detta humör från toppen just nu. För ja, nu är jag nästan i mål och jag har en uppgift kvar till högskolan, sen är jag klar jag också för sommarlov!

Sov så sött!
Kramar Lina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar