onsdag 26 juni 2019

Kalashelg

I helgen var vi och firade syster som fyllt trettio. Jag försökte ta kort på alla i familjen men det är ju något med barn och uppställt, alltså det blev inget kort som blev bra, suck!
Mysigt väder med sol och i vanlig ordning piffigt och fint när det är syrran som ordnar med kalas.  

vimpel i taket 

ett litet grässtrå knytet på besticken 

sommarblomster

piff i trädet

Olle lekte lite bredvid en söt liten hundvalp som låg och sov i skuggan.

Olle och Vida hängde lite i soffan innan de sprang vidare.

Tre olika tårtor! jobbigt när man måste välja, så därför fick det bli en liten bit av alla tre.

Igår var vi på Liseberg så idag är vi riktigt trötta i våra ben, det blir ju inte att man sitter stilla i många minuterar. Tur med vädret hade vi också även om värmen blev påtaglig emellanåt. Så det blev mycket vatten som fick drickas och uppsökning av skugga när vi skulle äta. Så glad för vår metallflaskor som håller vattnet kallt, de är en lyx. Vi tog ju tåget istället för bil till Göteborg, det är ju rätt mysigt det också så har vi gjort förut. Men med tanke på hur sunkiga många tåg är i Sverige, som SJ:s regionaltåg luktade otvättad latrin hela tåget, vidrig doft.   
Känns det inte lockande alls att betala dyra tågbiljetter när det är halvsunkigt runtomkring en. Så nästa år hur vi gör då får vi se hur vi gör. 

Idag får det bli en lugn dag här hemma det kommer in åska i eftermiddag så då blir det perfekt att läsa böcker. Har två stycken, egentligen tre som jag hade velat hinna läsa nu i sommar.
Ha en härlig onsdag!
Kram 
Lina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar