måndag 1 juli 2019

GÖSTA

Så nu är det ingen hemlis längre att Villa Visheten är med i GÖSTA som visas på HBO Nordic. Eller de scenerna är kanske bortklippta, har inte tittat än. Men spelar ingen roll för det var en himla rolig grej som vi fick följa med på lite på håll sådär. Olle har aldrig blivit mutad med så mycket kakor och glass som den dagen, allt för att han skulle vara tyst när det var "tystnad tagning". Det finns mer och läsa här

Ett "gotte bord" som dukades upp 


Är fortfarande helt mållös över vad mycket folk som fick plats i huset. Det var två matbord och alla skulle äta samtidigt. Men allt går ju så är det bara, eller så är det takhöjden som gör det;) 

Inköpslistan som skrevs på vår veckotavla. Gott med Zingo!

Det var i Alvas rum som det spelades in mest i.
Det var Lukas själv som kontaktade mig om Visheten ville vara med, självklart tyckte vi. Så en onsdag på påsklovet förra året kom scenograferna hit och fixade iordning rummet som skulle användas. Och på torsdagen kom det lilla filmteamet (som vi fick veta att det var) hit och filmade, tur att det inte var det stora filmteamet. Vi hade inte fått plats:)

Alva var med och "klappade in" en scen på sitt rum, resten av barnen vågade aldrig. De höll sig tysta inne på Nicksrum för det mesta, förutom när vi kunde titta på små filmskärmar vad det var för något som pågick inne på rummet.

Nu ska här kollas på GÖSTA
Kramar
Lina


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar