torsdag 11 juli 2019

Hemma efter skånetripp

Hemkomna efter en tur till Skåne, Ängelholm närmare bestämt. Jag for till Skåne över dagen i lördags på 70-årsfest, jag och tonåringarna (som hade åkt ner dagen innan för att hjälpa till) åkte hem på kvällen från deras farmor. Och sen var det dags att fara ner igen fast till andra sidan av Skåne nämligen Ängelholm. Tonåringarna stannade hemma och njöt av ett tomt hus, det kan nog också kallas för semester och slippa småsyskonen;)
Vi kortade av hotellvistelsen lite vädret visade ju förra veckan sämre prognos än vad det blev, men jaja det blev så bra detta också. 
Vi har badat i havet varje dag och igår kväll valde vi att grilla på stranden det blev en lång dag på stranden helt enkelt. Innan på dagen hade vi hängt med vänner i Mölle och badat där också, så idag när vi skulle vakna vid en något skaplig tid för att packa ihop oss då ville vi alla sova vidare. Det tar på en att vara ute och vara vid havet under dagarna. Men nu dröjer det till slutet av augusti innan vi åker ner till Skåne, då blir det till Helsingborg och Helsingborgs maraton.  

 Alltid en tur mot havet under sommaren.

Snäckor är så vackra. Men detta är egentligen musselskal, det är bara ett skal som är spiralformat som är snäckor. Musslor är de två delade som öppnar sig. Men snäcka låter vackrare än mussla.

 Lätt höjdskräck jag höll mig på planmark.

På utflykt till Kullensfyr i Kullaberg

 Havsdjur som man fick känna på.

 Malin och flickorna spanade på båtar.

Lek och bad vid Solvik i Mölle vid den "grekiska stenstranden"

När barnen inte badade så lekte dom i sanden.

Jag och Thomas skugga;) Plockade lite vass att ha hemma i stugan. Växer inte såhär fin vass i "vår" sjö.

Nu njuter vi hemma igen!

Kramar
Lina



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar