tisdag 30 juni 2020

Liten utedasstitt & sommarens första semestertripp

Här njuter vi sommarlov och tänk det har bara gått lite mer än en vecka. Vilken känsla, så skönt att det är så långt kvar på ledigheten. Drömde natten till fredagen att semestern var slut och det var bara dags att jobba igen. Även att jag påpekande att det fortfarande är sommarlov och vi bara hade varit lediga en vecka så var det ingen som brydde sig. Snacka om oskönt läge, alla tyckte det var dags att jobba igen men inte jag. Kan helt enkelt konstatera att jag nu är påväg in i "semestermood" och är inte beredd på jobb alls. 

Lovade ju bilder på stugan, men det har jag helt glömt så jag får bjuda på en dassbild och hur det ser ut när vi diskar i stugan för tillfället. Till midsommar så fick en blomsterbukett pryda dasset. Lupinerna är ju påväg att blomma över helt nu men under midsommaren stod dom så fina intill vägkanten. 


Vi hann få mycket gjort i stugan inför midsommar men långt ifrån allt. Så handdiska gör vi i baljor på diskbänken. Det ska in en porslinho och Kockums baljan ska användas till sköljningen av disken. 


I fredags for vi på vår första utflykt för denna sommaren och den bara av till Visingsö. Vera som fick sin Gränna/ Visingsöutflykt inställd med klassen på grund av läget, så önskade hon att vi skulle åka dit. 
Vi hoppade remmalaget för Jack är allergisk mot hästar, men vi tog oss runt på Visingsö ändå. 


Vi hittade en så fin plats vid Rökingebrygga att bada vid helt själva var vi, så där blev det både picknick och fika. 


Vi tog även en kaffe och glass på ön innan vi åkte båten tillbaka till fastlandet och Gränna. Givetvis shoppade vi med oss polkagrisar hem. 

Nu ska här målas en andra omgång med linoljefärg på växtstöden, målar dom inomhus för att skydda dom mot regnet.

Ha en fin fortsatt tisdag!
Kramar
Lina











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar