måndag 7 mars 2022

SÖNDAGEN

                                                  

Vilket väder gårdagen bjöd på, nu känner man vår pirret. Vi tog oss ut på en liten promenad i solen. Abbe höll sig vaken i stort sett hela promenaden det är ovanligt då vagnpromenaden alltid får honom och somna, men nu hade jag låtit han sova innan vi gav oss.


Nu börjar han öva på att dra sig upp så det gäller och vara på sin vakt när Abbe är på golvet och det är stolar i närheten. Han tar verkligen tag i stolsbenen och försöker dra sig upp. 


Lilla lillebror det går så fort. Abbe har inte börjat krypa än utan han tar sig fram genom att hoppa fram på rumpan, han sitter med fötterna ihop och hoppar fram. 

Kvällssolen lös genom fönstret medans jag la in veckans mat beställning. Vi handlar emellanåt på det sättet inte alltid men ofta, det underlättar något enormt i vardagen.


Jack & Olle hade bakat en riktigt god kladdkaka med det perfekta kladdet. Den med vaniljglass och en kopp kaffe avnjöts under beställningen. Vilken tur att vi valde och handla mat över nätet för idag ligger jag och fyra barn i magsjuka. Thomas fick håll sig hemma för jag klarar inte av att vara med Abbe själv, sen är det rätt schyst att avvakta kanske någon dag att gå till jobbet.
Så nu tar vi igenom denna skit sen kan vi möta våren! Det är ju mars nu, officiellt en vårmånad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar