torsdag 24 mars 2022

VUXNA BARN

 Men hur gick detta till två stora barn nu jag vet inte men de här åren har gått hur fort som helst, det känns väldigt stressande och lite smått otäckt. Men idag är det Nicks födelsedag och det firade vi lite smått med pasta och tårta. Imorgon kommer Alva hem så då blir det sushi och tiramisu till efterrätt, klart man får önska mat i dagarna två när man fyller arton. En större arton års fest får bli senare i vår när vi kan sätta upp partytältet och det är lite varmare. 


Lilla kusinen Unni och syster var förbi och hade med en Greta gris ballong till födelsedagsbarnet. Abbe adopterade ballongen direkt.

Fika och i bakgrunden råder det halv kaos av frösådder och en massa foton och album som ska ner i källaren till barnens sparalådor. Har ordnat upp detta så snart är jag klar och kan gå vidare med att göra nya fotoalbum. 



Ballongen är nu åter i den rättes ägares händer den lille har somnat och släppt ballongen, tänk att en ballong kan vara så roligt. 
Ser framemot imorgon när hela barnaskaran sitter till bords igen samlad trupp helt enkelt som det ska vara, ibland får väl tillägas nu när man har så stora barn som flyttat hemifrån. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar