onsdag 3 mars 2010

Äntligen är vardagen som vanligt..

Så skönt när Thomas är hemma igen och vi kan hjälpas åt i de vardagliga bestyren. som tex nattning av barn och blöjbyten. En eloge till alla som ensamma tar hand om sina telningar dag ut och dag in!

En liten förkylning har smugit sig på och jag gillar inte att gå runt med halsont. Så jag ska kurera den med honung och varm mjölk. Som liten kunde jag inte äta frukost på morgonen innan jag gick till skolan. Jag mådde så illa av att äta så tidigt. Det som min frukost bestod av oftast var knäckemacka och varmt honungsvatten. Jag kan säga att under den tiden var jag sällan sjuk och jag tror det beror på mitt dagliga intag av honung.

Idag fann jag och två kollegor min bröllopsklänning!! Äntligen nu måste jag hitta ett mönster till den, så fin och inte riktigt så som jag hade tänkt mig från början. Kan tänka mig att magen kommer bli riktigt fin i den. Den lilla/ lille rör sig allt tydligare men jag vill minnas att bäbisen är lite lugnare än vad pojkarna var. Och Alva hon låg ju mer i min hals än i magen...Ska bli så spännande att se vem det är som tänker komma ut i juli / augusti

Kramar från mig..

2 kommentarer:

 1. Håller me dig, wow för de som är ensamstående me flera barn.
  Jag har lagt mina flera kvällar i rad nu och det är lite bus... Nu e jag lika trött som dom!

  Vad mycket du har att se fram emot, bröllop o bebbe!
  Måste kännas härligt att hittat sin klänning!

  SvaraRadera
 2. Ja det är verkligen en intensiv period just nu. Men det är bara att njutaför den kommer inte tillbaka! Det känns super!
  kramar på dig!

  SvaraRadera