fredag 10 februari 2012

Fredags mys!

Får vi ha utan pappa ikväll, han for på middag med jobbet/ galej! Men jag tror nog vi klarar av och styra upp det här helt själva. Jag har lite pyssel för mig bl.a målar jag en liten tavla som inte föreställer ansikten. Jag har försökt ge mig på det här med att "kill your darlings" men jag har jäkligt svårt med detta, men nu ska jag nog få till både lite ljus i bilden och blommor!
Sen låg den här i brevlådan idag..


Så nä mig går det ingen nöd på ikväll när de små ska sova! Tycker faktiskt om att vara lite ensam, man är ju det så sällan. Tycker ni om att hänga lite i ensamhet emellanåt?
 
Hämtade ut ett Tradera köp också. Dessa budade jag på och fick dem för 170 kr med frakt i den summan givetvis, House doctor och har jag inte helt tok fel så ligger de på 100 kr styck?! Så jag lever på att det bidde en 30 kr vinst;) Nu är bara frågan var i sovrummet de ska hänga? Tror jag har bestämt att de ska upp på ena sidan av den blivande platsbyggda garderoben som ska till.


Känns bra med en helg som går i sjukstugetecknet här hemma fortfarande! Vera och Nick är sjuka de har feber Alva är inte heller pigg! Så nu tar vi och kryar på oss under detta sportlovet så vi kan få vara friska under våren. Själv kör jag med astmamedecin och Cocillana till kvällen. Min hosta är inte helt borta inväntar typ en pingisboll eller tennisboll som ska komma upp;) För så känns det som något bara sitter fast där i när man hostar.
 Förra helgen for vi till Helsingborg och firade svärmor, det bidde och "tura" vilket var mycket trevligt. Helt utan barn for vi, de fick stanna kvar med mormor och Kent.


Jaha nu kör vi fredag och till det kör vi varma mackor!
Ha nu en helt underbar fredag (den bästaste veckodagen)!

Kramar från mig.

4 kommentarer:

 1. Det tar tid att återhämta sig, krya på er alla!
  Jag tycker me det kan vara jättesöt att vara ensam el sitta ensam i soffan när barnen lagt sig - men får inte heller göra det ofta. Trogen man ;) Söta krokar! :)

  SvaraRadera
 2. jag gav 120 kr kroken ;) mer vinst för dig! hehe
  krya på er så kommer jag snart o hälsar på er :)
  kram

  SvaraRadera
 3. Visst är det skönt att vara själv ibland. Det behöver vi alla. Krokarna passar säkert bra i huset var du än sätter dom.

  Lena

  SvaraRadera
 4. Oj då Malin då har jag ju tjänat ytterligare pengar;)ja du är så välkommen! Vi börjar bli riktigt less på denna feber! Kramar! Hoppas du/ ni mår kalas!
  Tack Lena tror nog att de finner sig en bra plats tillslut:)

  SvaraRadera