torsdag 1 januari 2015

Året som gick 2014

JANUARI
Vi avslutar 2013 i ovisshet och går in i 2014 i ovisshet. Ovisshet om det lilla knodden i magen tänker stanna kvar eller inte. Jobbiga händelser och skitsjukdommar hos vänner i slutet av 2013 gör att jag får någon slags ångest light, jag har inte ork eller min vanlig energi. I slutet av januari vet vi att den lilla knodden i magen har valt att stanna men inte att leva. Får medicinsk hjälp att låta min kropp släppa ifrån sig den lilla/lille. 




FEBRUARI
 Vi gör iordning i Veras tillhåll. Det är snö som bjuder på pulkaåkning och korvgrillning. Pelargonerna får flytta upp från vinterdvalan och vi firar en 6-åring.







MARS
Jag gör ett riktigt fynd en NoaNoa jacka för 25 kr det blir nästan det enda fyndet jag gör på loppis under hela 2014. Tappar "loppisstinget". Vi firar en 10 åring och pelargonerna växer så det knakar.






APRIL
Bjuder på varmt vårväder, vi firar påsk både här hemma och i vårigt nästan somrigt Skåne. Jag blir moster och barnen får välkomna sin första kusin. Jag fyller 27;) och har en välbehövlig tjejfest och energin har flyttat tillbaka i kroppen. 











MAJ
Vi åker ut till vänners stuga, grillar och får med oss en massa rabarber hem och årets första hemmagjorda saft kan vi skåla i. Vi plussar och jag mår så illa kan knappt borsta tänderna utan att kräkas. 
Vi avslutar majmånad med att vara på country festival i Topperyd där Christian Kjellvander spelar.







JUNI
I vackra juni den 5:e somnar morfar in, vi firar midsommar och han är med oss i våra tankar och minnen. Barnen går på sommarlov och till hösten ska Jack börja i förskoleklass. Jag försöker jobba undan så många uppgifter som möjligt till min utbildning på högskolan. 










JULI
Jag skriver att vi väntar nr 5 och jag fortsätter med mitt illamående. Vi skördar vinbär. Vi åker på semester till Skåne och gör även en utflykt till Helsingör. 







AUGUSTI
Vi firar en 4-åring och har tur med vädret. Vi går tillbaka till jobb,skola och förskola och känner oss utvilade för att möta en höst och tänker att nästa sommar är barnaskaran utökad till 5 stycken!







SEPTEMBER
Jag gör lite loppisfynd igen. Jag får någon halvdille på solrosor denna fula blomma;) Första bebiskläderna inhandlas.







OKTOBER
Graviditeten är nog den snabbaste i historien;) Pojkarnas rum blir klart och jag hittar en söt liten lampa till Veras fönster.







NOVEMBER
Stress och jäkt så känns det i livet, att få uppgifter avslutade både på jobbet och i utbildningen inför föräldraledigheten, hinner inte blogga.

DECEMBER
Vi firar en 38-åring här hemma och en 12-åring.
Vi håller oss friska ifrån magsjuka och det är stort! Vi firar julen här hemma och jag känner lugn och ro bara bebis väljer att stanna kvar under nyår i magen.






Nu så har vi tippat över till 2015 och vi får snart välkomna en ny liten familjemedlem. Jag kommer få vara hemma ett helt år vilket kommer vara så härligt, men självklart en vardag med allt vad det innebär. Jag önskar av 2015 att människor får hålla sig friska och att året bjuder på många härliga skratt med nära och kära!

Kramar från mig

1 kommentar:

  1. Åhh, så fint du skriver och all lycka till nu med den lilla bebisen. Jag minns när vi fick vårt femte barn. Lade mig ner i soffan den 27 dec och gick inte upp igen förrän kl 19 på nyårsafton och ja, jag fick sättas igång den 11 januari... ;) Håller alla tummar och tår!!

    Kram
    Petronella

    SvaraRadera