lördag 21 juli 2018

Tjoho vad gör ni i hettan?

Här fortsätter vi med att göra det minsta lilla, det är lata dagar och nästan så man blir rastlös emellanåt. Vi pendlar lite mellan Visheten och stugan, just nu hänger vi hemma i stan för vi har haft ett 50 års party och styra upp med. Igår var det dags för att genomföra överrasknings Aw:n för "Anders snart 50":) Jag och Thomas funderade lite på vad som skulle bli roligast att göra och hur skulle vi kunna samla de vänner som kunde närvara på ett ställe samtidigt utan att han märkte något. I och med att Anders är en klippa på att åka och hämta och lämna saker så kom vi på den briljanta iden att han skulle få åka runt överallt och hämta allt inför sin AW.
 På morgonen fick han det första kuvertet av sin familj helt ovetandes om vilka som låg bakom detta som han nu skulle genomföra. Första anhalten var Ica för att hämta två kassar som vi hade fyllt med ost och kex, allt var redan betalt givetvis. Så där höll det på för honom med nytt kuvert på olika ställen tillslut hade han både köpt öl till sig själv (pengar som vi hade lagt i ett kuvert för det ändamålet) för kvällen, hämtat efterrätt som Thomas hade gjort och lämnat hos Malins mamma, han fick hämta pizza till oss alla som var förbeställt och betalt. Under tiden han fixade med detta hade vi tid på oss att snabb piffa allt så fort han hade lämnat sitt hus. Vi hann även hälla upp skålen innan han kom tillbaka.

 Vimpelpiff och ballonger det räcker för att skapa kalasstämning. 

Alla väntar och följer Anders via hans instagram, han hade fått i uppdrag att ta en selfie efter varje uppdrag för att vi skulle se hur snart han skulle komma tillbaka.  

 Tillbaka hemma med alla varor som skulle hämtas hem

 Himlen öppnades över oss efter att vi hade ätit pizzan och det öste ner välbehövligt regn. Det drog snabbt förbi och vi satt ute resten av kvällen in på natten. 



 Mojito med frisyr 


Tack alla vänner för en toppen dag/kväll Så mysigt och bara få sitta ner och prata men framförallt att få skratta så tårarna sprutar.

Idag är det varmt men det är svalare i luften, det fläktar och luften är fräsch efter regnvädret i går kväll. Så jag tänkte tar itu med vår lilla yta under trappen där vi har nergången till källaren, men där vi även förvara både källsorteringen och alla städpryttlarna.  

Ha en härlig lördag!
Kramar
Lina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar