söndag 10 september 2023

DENNA SÖNDAG I BILDER

 Denna söndag gick i ett, inte på ett negativt sätt. Utan vi fick en hel del gjort helt enkelt inför en ny jobbvecka. Thomas tömde kylen och flyttade in utemöblerna i stugan, medans jag fixade frukosten hemma. 

                     

Det fick bli scones för bröd hade vi vist inte hemma och baka något mer avancerat bröd, det hade vi frukostfolk inte tid med. Vi hade valt att såsa bort lite tid på morgonen. 

                     

Inget fancy uppläggning här inte utan en vanlig barnfamiljs frukost. 

                     

 Bakade sockerkaka, muffins, chokladbollar och kolakakor. Det är bra och ha lite påfyllt i frysen inför fika pauser till helgen som kommer eller om det råkar komma besök. 


Lillebror fick provsmaka en blåbärsmuffins först med ett glas mjölk, det verkar som den fick godkänt för Abbe åt upp hela.  

Kola kakor är nog en av mina favorit bland torra kakor


Plocka in nya små buketter alltså solrosorna har slagit ut nu i fullkraft efter solen har lyst på dom i några dagar. Likaså våra Dahlior det frodas och knoppas. 


Middagen blev en riktig söndagsmiddag med kålpudding, potatis och gräddsås. En riktig söndags klassiker här hemma under höst och vinter månaderna 


Vi hann med en tur till skogen och et är Chesters bästa ställe är att få hänga i skogen och springa fritt. Vi försöker öva honom med att vilja hitta kantareller idag fick han sinka när vi hittade kantareller. Vi får väl se om det blir en kantarellhund, en skogshund är han i alla fall.


Vi har tvättat och hängt ut ren tvätt alltså man får ju passa på nu innan det kommer "sämre" väder igen, 

Chester & Abbe så fina




Det sista jag gör för i kväll är att vika lite tvätt och dricka kaffe, en himla fin söndag blev det. 

Ha en fin start på veckan imorgon!
Puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar