söndag 14 juli 2024

HITTA STRUMPOR

Saker man kan engagera sig i när man har ont i fingret, leta strumpkompisar och äta vattenmelon. Nu efter detta sökandet och ihop parande, är det inte många strumpor som saknar en kompis längre och vatten melonen är sen länge slut. Imorgon ska jag städa ut garderoberna och sortera alla kläder och mitt motto är att inget klädesplagg som inte har använts under ett år kommer få bli bortskänkt. 
 

Mellan fixet inomhus får man passa på och springa ut i trädgården med fikabrickan. Idag till fikat blev det nybakad citronsockerkaka och hallongrottor som jag hittade längst in i frysen. Det är dags att få tömma frysen nu för snart är det dag och börja fylla frysen med nya bakverk, för i början utav augusti har vi ett födelsedagsbarn att fira. 


I fredags eftermiddag tog jag cykeln hem till en vän för lite bubbel och äntligen kunde vi sitta ute i solen och prata. På vägen hem höll jag på att cykla på en kissemisse som sprang rätt ut i gatan. Den blev jagad eller lekte med en annan katt, jag skrek och katten hann undan mellan tramporna. Ush tänk om det hade varit en bil istället. 

Hade med mig en bukett blommor stack i några lavendelkvistar för att dölja Stjärnflockans oangenäma doft:) 

Imorgon ska jag hjälpa Vera och plocka av de sista vinbären, hon har varit så duktig och plockat av hälften i går. Sen gör jag saft på allt för det är verkligen något som vi gillar allra mest. Ska försöka hinna klippa lavendel och salvia också för att torka. 

Puss & kram


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar