onsdag 31 juli 2024

SISTA JULI

Denna månad vet jag inte vad som hände men var det ens juli?! Det gick så snabbt så snabbt och jag vill ha mer, jag är inte klar med juli månad! Men nu kommer ju augusti och den månaden hoppas jag går lite mer varsamt fram. Vi börjar med att fira en födelsedag Vera fyller 14 år det blir fika ute i stugan på förmiddagen och sen får hon ha sin födelsedagsmiddag med sina vänner där ute utan familjen. Det stod på önskelistan så självklart fixar vi det, det får bli att vi kör ut pizza till gänget. 

 
Verabus detta var ju ändå nästan igår! Vad hände?

Abbe detta lilla yrväder han är verkligen en typisk tre åring det är nej och inte nu i stort sett hela tiden vi har försökt att öva potta och toalett men inte det är tvär nej. Vi hade tänkt att nu på sommaren är det toppen och bli blöjfri men där höll inte Abbe med. 

                 



                                    Alltså Abbe vår lille Abbe du är familjens lille gos.

Har börjat fundera på pelargonierna hemma måste bli bättre på att märka upp dom inför vintervilan. För nu under sommaren fick vi Dannebrogen på trappen, haha.. Det röda skulle varit ute i stugan, men samtidigt så händer det något med den röda kulören, man tittar tillhelt enkelt.  

                                                                                 

Kramar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar