lördag 1 januari 2011

Året som gick:

2010

Januarimånad och ett nytt år! Som skulle innehålla både bäbis och giftemål. Jag mådde riktigt illa och spydde när jag borstade tänderna, jag mådde så illa att jag inte ens pallade att sitta framför datorn..

vi plussade i december 2009

 Februari och vi firade liten pojke som fyllde två år.. Mitt gravidillamående hade avtagit och jag börjar känna mig levande igen..

Jack 2år

vi gjorde ultraljud och allt var perfekt..
Tänk jag var nästan helt säker på att Vera var en Olle..

I mars fyllde vårat andra barn år, vår stora kille blev 6 år. Det var snö som låg så tung och vit att man trodde att någon vår, blir det nog inte detta år..

Nick 6år

snö och åter snö..

April blev jag ett år äldre! Festlokalen till bröllopsfesten blev klar i sista minuten, min brudklänning kom några dagar innan bröllopet pga "rökmolnet". En vecka innan fick två nya solister ställa upp för sången i kyrkan..Ja det var en väldigt spännande månad.. Om jag hade en B-plan för allt? är mitt svar nej, det är inte riktigt min grej det brukar ju lösa sig iallafall..

blommor från "gammla" elever
som önskade mig liycka till!!

bordsplaseringen såg ut såhär,
dock med ett vitt sidenband istället..

Den 1:e maj blev vi man och hustru och hela familjen fick samma efternamn. Det var en riktigt kall dag och på många av korten ser man riktigt hur de stackars barnen fryser..Men kul hade vi iallafall.. Skillnad på gift som sambo? Ja Thomas slapp skriva under faderskapspapperna för bäbis i magen.. 2010 och det lever kvar att en man och en kvinna måste skriva under med sina namn för att det är hans barn i sin sambos mage..







Juni underbara juni som innebar semester för mig och Thomas, sommarlov för barnen och en massa bad i stugan. Thomas syster tog studenten vilket innebar en tur till Helsingborg och en av alla mina kusiner fick också ta på sig studentmössan och "springa ut".  Den enda stora utflyckten som vi gjorde under sommaren gick till Liseberg pga ja säg att man är nojjig, men föda utan närhet till släkt som kan ta hand om övriga barnaskaran när det är dags är inte min grej, riktigt..




midsommar

I juli skulle vårat lilla underverk komma, närmare bestämt den 19:e. Men icke och det hade vi inte räknat med, så den 28 gick jag på min vän Martina, även korllegas härliga utomhusbröllop.

 kusin & jag redo för bröllop

brudparet

I augusti  föds vårat fjärde barn, vår andra flicka hon fick namnet Vera Annie Linnea. Tänk fyra barn och jag som inte alls trodde att jag skulle kunna "få" barn, har aldrig tagit det förgivet..

lillebror blev storebror
I september fyllde vår lilla Veratös 1 månad och det kändes som hon hade funnits med i familjen betydligt längre än så..


Octobermånad var det en hel del fynd på loppis och en massa fix med dessa.. Vi gjorde en haloweenpumpa.

vit är den nu och på den står

denna fina spegel

Under novembermånad föddes det en ny litet människa i släkten Vilgot. Äntligen fick det utökas med fler barn än våra. Var på julmarknaden som fick min jullängtan att komma ordentligt. Snön kom och försvann inte, vilket jag trodde den skulle göra..

 Malin & Malin var med

hjärtan som följde med hem




Innan man ens han lukta på glöggen var december över! Men vi hann med både julspel, luciatåg, två födelsedagar och renovering av både hall och vardagsrum (dock lite lister och annat smått kvar)

Jack lussar
 mina små lussebarn

 det blev färdigt!

 Tomten väntas det på

juldukning


GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET
ÖNSKAR JAG ER ALLA!!

KRAMAR FRÅN MIG

2 kommentarer:

 1. Det ska jag absolut ha =) synd bara att det snart är dag för jobb igen..

  Hoppas ni haft/har det bra

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Härligt att få se alla fina bilder! *Vilket underbart år ni haft!
  God fortsättning!

  SvaraRadera