tisdag 26 december 2017

Lite av Veras & Olles julklappar

 Jag försöker få Olle och leka med något annat än bara lego, han leker inte bara med det men han gillar det skarpt och det finns ju rätt mycket av den varan här hemma. Tycker det är så jobbigt att han inte är en "liten pojke" utan han har redan gått på "stor" legot. Olle fick en doktorsväska med doktorsakerna i trä och faktiskt så har han och Vera lekt med den både igår och idag så den var uppskattad.

Vera fick "Årets saga" av Elsa Beskow ett köp från tradera och det märks inte ens att den är ett second hand köp. 


 Ett litet spel till Vera med fina bilder. Spel är så roligt att ha en hel del och välja mellan, antingen så spelar barnen själva med varann och ibland är både jag och Tompa med. Här hemma har vi ju nu spelat risk och det blir nog en omgång även ikväll. Vi passar på när Olle sover han vill så gärna leka med spelpjäserna och det är big no no på det. Ett spel med söndriga eller försvunna spelpjäser är inte kul.


 Lite påfyllt till Veras Maileg kaniner, en ny liten  kanin fick flytta in efter att den förra försvann spårlöst. Alltså de där sakerna hade man ju velat ha själv som barn.


 Elsa Beskows bilder är så fina! Vi har ett gäng böcker av henne och vi brukar ibland bara sitta och titta på de fantastiska illustrationerna i dom.



Sista juldagen nu och det känns bra. Vi har ju bara varit sjuka i stort sett hela december känns det som, så det känns faktiskt helt ok att december går mot sitt slut. Vet inte än om vi kommer låta julen hänga kvar till den 20:e knut eller och det blir att städa bort julen tills skolan börjar.  
Hur gör ni?

Ha en fortsatt lugn annandag jul!
Kramar Lina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar