lördag 23 maj 2020

Lördagen

Vi vaknade till regnet i dag på morgonen, kändes rätt härligt att höra det smattrande ljudet av regndroppar mot marken. Vi var rätt trötta i huvudet igår orken hade liksom försvunnit efter gårdagens "köra på race". Vi var ute i stugan och körde på trädgårds arbete och jag målade sista varvet på golvet med grått. Så äntligen nu är den färdig målad så nu har vi bara piffet kvar.



Det är en mörkare grå nu på golvet och bänken är målad i samma färg. Ska ha ett linnetyg som ska dölja benen på bänken och förvaringen. Sen ska det vara en massa kuddar och någon fin madrass. 

Idag åkte vi ut tidigt innan frukosten bara för att såga upp en spånskiva som ska användas i utedasset. Vill ha utedasset lite mysigare för det får hänga med minst detta året också. Hade helst behållit det som ni kanske har förstått, stuga är lika med utedass för mig. 

Såhär långt in på lördagen har vi bara hängt hemma och tagit det lugnt. Tvättat lite, bakat en sockerkaka, planerat och strukturerat upp vad som bör göras klart innan midsommar. Köket behöver bli klart innan midsommar. Kommer bli så bra att vi tog ner väggen var helt rätt det kommer bli en skönare känsla hela stugan av att vi gjorde så.  

Ha en fortsatt härlig lördag!
Kramar
   
  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar