tisdag 1 januari 2019

Vårat lilla nyår

Vi har ju typ varit hängiga tills igår även om fortfarande är lite hostigt och snorigt för några av oss så är det definitivt på bättringsvägen för oss alla.  
Vi firade nyår i lugn och ro här hemma. Barnen fick planka medans jag och Tompa åt jordärtskockssoppa som förrätt och gratinerad hummer med en sallad till huvudrätt. Tjena matkoma efter det. Vi nöjt av lite champagne också och körde igång med att spela spel vid elva tiden. Vi köpte Ticket to ride Europa till barnen som en gemensam julklapp, ett himla roligt spel. Alla var vakna vid tolv och fick skåla in det nya året i pärondryck. Efter skålen så somnade Vera & Olle och vi andra spelade vidare.
Idag har vi inte gjort många knop vikt lite tvätt, käkat tacos och bakat kladdkaka. Men imorgon får det bli en ändring nu har vi några dagar till att nyttja på att städa ut julen men att renovera lite och att plocka i källaren. Varför hamnar all skit där nere! Så trött på oss att vi har den förmågan och lägga ner grejer där och inte ens på rätt plats ens. 

  Ser ni julgranen i bakgrunden ser ni att toppen är helt sänkt med stjärnan. Denna gran var i stort sett död när vi köpte den förmodligen men det märktes inte förens vi tog in den och klädde den. Då började den barra som bara den och nu orkar inte toppen av längre att bära upp stjärnan. 

 jordärtskocka denna goda lilla delikatess, helt ljuvligt god soppa gjorde Tompa.


Härligt att det är Januari nu känner en sådan nystart känsla! Att jäklar vad härligt detta året kommer bli. 

Kramar 
Lina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar