söndag 10 november 2019

F a r s d a g

I natt kom den första snön som verkligen fick lägga sig på marken. Så på morgonen när barnen vaknade och såg att det var vitt på backen var bara glädje och Olle gav ifrån sig ett glädjetjujt från Olle. Kan själv minnas känslan man fick som barn när första snön kom, det var en känslan av förväntan och att man äntligen skulle kunna leka ute igen efter en geggig höst.

Söndagen har spenderats hemma med att Thomas har målat ett varv till på trappan och dörfodrena och listerna nedanför trappen. Alla irriterar sig över att behöva dra för köksdörren så inte katterna smiter uppför trappan. Och jag gapar på alla att tänka sig för så fort de vill gå i trappan (man kan gå på varannat trappsteg) eller gå igenom dörren till varadagsrummet. Värsta ytan att måla när alla är hemma för det går liksom inte och undvika att gå där. Sen tar det extra lång tid innan det torkar med linoljefärg.

Bygga i snö, det lilla som gick idag.


Muffins med lemoncurde så mumsiga.
Använd dig av ditt vanliga muffins rescept. Lägg lite smet i botten på muffinsformen och sen en liten klick lemoncurd och sen fyller du på med mer smet över. Så mumsiga men sen är jag svag för lemoncurd.


Självklart fick pappan sina favvis bakade till sig idag på självaste farsdag, kanelbullar och hallongrottor.
Barnen uppvaktade med teckningar, hemma gjorda biljetter till att lösa in när det behövs t.ex "jag hjälper dig att laga mat", favvis choklad och ansiktskräm. En mycket lugn och härlig söndag så nu är vi laddade för en ny vecka.

Hoppas ni har haft en härlig helg!
Kram
Lina




  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar