söndag 15 december 2019

Veckan som gick

Som det alltid är näst sista veckan innan jullovet, när betygen ska vara satta och det mesta av skolarbetet avslutat för terminen är så hektiska. Men känslan inför denna veckan är bara lugn, inte stressig eller hektisk utan nu kan jag känna lugnet. Allt är avklarat och det som inte är det kan vi ta vid till vårterminen. Keramiken kommer också till ett avslut nu ska bara glasera de sista julgranarna, julgranarna blev populära och har gått åt.

Granarnas glasyr blev så bra. Hade en annan bild av den vita men den släppte jag rätt snabbt. Min egna gran design, gjord först i ett irriterat tillstånd som skulle visa sig bli en gran.

Har ni bakat pepparkakor? Vi gjorde ju det 1:a advent men barnen äter upp alla kakor i ett nafs känns det som, så jag tror att vi nog får oss tid och göra en sats pepparkakor till i veckan.


Vi håller oss till dom traditionella formarna som grisar, hjärtan, stjärnor, granar o.s.v.  Men alltså pepparkaksbocken den är ju riktigt lurig med att få med alla dess delar, antingen är det ett ben som går av eller ett horn. Men barnen ska ju envist ha med den i alla fall. 

Ha nu en härlig vecka!

Kramar 
Lina



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar