onsdag 30 december 2015

Olles allra första julklappar

Olle fick några leksaker i julklapp, i en storbarns familj finns det ju redan en hel del leksaker och leka med. Förvisso är Olle mest intresserad av sådant som man inte får leka med, men snart kanske dessa små saker kan bli intressanta:)

 hur söt är inte denna lilla häst från Brio

Jag hittade lite på loppis både åt Olle och Vera i julklapp b.la. kaninen från p.o.p, men även en klänning och en pippi docka till Vera. Vi försöker att hålla ner antalet julklappar, känner en sådan trötthet mot allt vad som heter konsumtion. 
Hittade en så bra ide till just detta med julklappar från mamawatters blogg hon går efter "want/need/wear/read" och detta låter hon också mor och far föräldrar ta del av. Alltså en sak barnet önskar sig, en sak de behöver, ett klädesplagg och något de kan läsa. Tycker detta är klockrent!

Våra barn får även något i deras strumpa också på julaftonsmorgonen, strumpan har de hängt upp låångt innan julafton och den innehåller alltid något som de kan ha på sig på julafton och ibland även något litet som de kan syselsätta sig med under förmiddagen innan gästerna kommer. Såklart har de äldsta redan lärt sig detta med att det kommer ligga kläder i strumpan, så då kan de komma med önskemål innan kring just deras "julkläder". Men nu dröjer det ett år innan vi är i klappjakten igen:) 

Imorgon är det nyårsafton och den kommer vi fira tillsammans med vänner, hur kommer ni att fira?

Kramar från mig


1 kommentar:

  1. Önskar dig och din fina familj
    ett underbart fint
    Gott Nytt År
    Många varma kramar Tina

    SvaraRadera