söndag 29 oktober 2017

Blåsig Söndag


 Uj uj så det blåser idag! jag gillar inte blåst, avskyr det faktiskt är lite rädd för hårda vindar. Huset blir kallt när det blåser så det är bara och ta på sig raggsockor och koftor, det gillar jag:) Det är nu som vi önskar att köksspisen hade fått vara kvar och en kakelugn åtminstone.
 
 Här i hörnet har det funnits för längesen en köksspis, tänk om vi kunde ha det igen! Något som vi faktiskt vill ha i framtiden.




Det har blivit några stora koppar te idag mysigt gott och varmt! Dricker oftast Kung Markattas Earl Grey. Gillar lösviktsteer också men det blir oftast faktiskt Earl Grey.
Bakade både frukostfrallor tills imorgon och bullar och njutit av att det känns som fredag. Gjorde  vegg tacos som vi inte åt förens klockan var halvsex, allt för att skapa känslan av ledigheten vi har framför oss.





Njuta färska frallor imorgon! Lägger alltid in mitt nybakta bröd, bullar kakor i frysen allt för att behålla färskheten.

Nu blir det en kopp kaffe och godis, Alva kom hem med en påse Marianne min favvis vet inte varför det fjäskas så:) Vi ska börja kolla på "stranger things" har ni sett den? vi har missat den helt så vi får väl ta och kolla igenom hela första säsongen nu denna vecka.

Kramar
Lina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar